tisdag 13 november 2012

Fängslande...


Hejsan!

Ny bloggpaus blev det tydligen härifrån... Inte riktigt meningen, men bloggandet har återigen fått stå tillbaka för andra saker...

Något annat som ofta får stå åt sidan under "terminen" är bokläsandet... Jag äälskar verkligen att läsa böcker. I stort sett alla slags böcker. Problemet är att jag ofta blir helt manisk när jag läser, och har ibland svårt att släppa boken.


I helgen prioriterade jag dock att läsa. Kunde inte släppa boken när det blev lördagkväll heller.. så jag missade lördagsmyset.. men ibland kan det vara värt det. Speciellt om man läser en fängslande bok som denna! 

Hur är det med er? Läser ni mycket? 
Har ni någon favoritbok?

Kramen 

5 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Det er kjempe koselig å lese bøker. Sette seg godt til rette med te-kopp i godstolen og ei god bok. Finnes ikke bedre!

Klem Vivi

Änglarum sa...

Hej! nu hinns det inte med några böcker för tillfället! men nyss var jag inne i en Läckberg period! ha en fin vecka vännen <3 kram Jessica

Johanna R sa...

Jag är bibliotekarie. Så läser sjukt mycket och lånar hem ännu mer!

Det går i perioder här med. På sommaren läser jag mest hela tiden. Och alltid när vi reser nånstans. . Men försöker iaf läsa lite innan jag lägger mig nu.

Älskar att försvinna i en bok

Unknown sa...

Jag älskar att läsa och trodde ju att det skulle bli massor av tid till det nu, men icke ;-) verkar dock som om vi är på väg in i nya rutiner igen, så nu hoppas jag på tid till läsning. Har ju böcker som jag lånat av dig,.hojta om någon vill låna dem innan.
Vet inte om jag har frågat dig, men har du läst Anybody out there eller Är det någon där? av Marian Keyes? Gör det annars. Otrolig bok som får en att skratta, gråta och bli förbannad på samma gång :-)
Hoppas du får en fin idag!
Kram

Jenny sa...

Just den boken tror jag att det var jag lånade av en arbetskamrat och läste i somras. Eller våras? Minnet ... Jag är periodare på böcker, läser ibland hur mycket som helst och då blir knappt nånting annat gjort. Men det är så otroligt härligt att försvinna i den världen! Har läst ut en bok nu som gick väldigt trögt, nu får jag leta i gömmorna om jag hittar någon, vill ha en riktigt spännande nu.

Kram,
Jenny