onsdag 14 november 2012

Till skänks


Halloj!

För ett par år sedan hade vi sån tur att vi fick en gammal grön skänk av grannarna. Den stod ute i ett uthus som skulle tömmas. Vi tog naturligtvis hand om den och så fick den flytta in ivårt uthus så länge...

Jag har dock länge haft planer på att flytta in den och måla om den. Hade tidigare en mörkbrun byrå i hallen, och eftersom att detta rum är så mörkt så svaldes mycket av ljuset i den bruna färgen.


Nu har jag i alla fall kommit så långt att skänken har fått komma in, den gamla färgen har skrapats bort och ett lager med grundfärg har kommit på...

...längre än så har jag inte kommit. Men redan nu är jag grymt nöjd med förändringen!


Lite smolk i bägaren är det dock att det luktar lite unket inne i skänken. Har ni några bra och användbara tips för hur man får bort det??

Kramen Jenny

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det blev ju jättefint. Så roligt att du piffat innan den är färdigmålad. Känner igen mig:)
Har du målat den inuti? Jag brukar alltid måla minst ett lager med grundfärg och då tycker jag att likten går bort. Annars kan du prova med att ställa in en kopp med ättika, den brukar suga åt sig det som luktar illa.
Kram
AC

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Ja ättika brukar få bort det mesta i lluktväg! Superfin skänk!!! Och jag förstår att den sluktat ljus med sin tidigare färg!! Kram!

Vivishagerom sa...

Denne var virkelig flott!

Klem Vivi

Anonym sa...

Eller vinäger i en kopp, funkar jättebra!

Unknown sa...

Tycker det är Supersnyggt med bara grundfärgen :-)
Apropå frukt, så har jag ofta bär eller ananas i kesellan (som är protein). Generellt sett så behöver ju kroppen protein efter träningen och kroppen tratt lättare upp det om man äter något med kolhydrater... Så frukt efter promenad är inte så tokigt. Känner man av och är känslig för socker, kan det ju vara bra att strunta i frukt så mycket det går, för att undvika typ godissug.
Själv är jag lite emot LCHF då jag tycker det är lite extremt med så mycket fett. Själv kör jag typ LCLF på veckorna och HCHF på helgerna ;-)

Hoppas du hat en fin torsdag, snart helg :-)
Kram kram

Rapport till Vänfors sa...

Ättika som du redan blivit tipsad om. Sen gissar jag på att den kommer sluta lukta allteftersom tiden går inne i rumsvärmen. Blev hur som helst jättefin...trots att den inte är klar.
Kram Annika