lördag 13 augusti 2011

Lördag


Helg igen.. När man är ledig länge så blir man ofta lite dagvill, eller hur?
Jag har varit ledig så länge - som lärare har man ju fördelen med att ha åtta veckors sommarledighet - så vardagar och helger flyter liksom ihop..

På måndag börjar dock vardagen igen även för mig och barnen. Och då kommer helgen att uppskattas lite mer igen - som sig bör.


Dagens planer är naturligtvis att försöka hinna undan en del målningsjobb, samt att röja ur på vår vind - som ligger i anslutning till sonens rum. Detta är en kallvind som just för tillfället är helt utan tak! Ny matta ska läggas in, och sen ska väggen mot sonens rum få sig lite mer isolering - nytt innertak ska byggas, och isoleras förstås.. Så det blir en del att bita i!

Hoppas ni alla får en fin lördag!
Kramen Jenny

7 kommentarer:

Vit poesi sa...

Ha en skön lördag!
Kram Malin

Monica sa...

Tack Jenny, för all inspiration som du ger mig..allt som du gör ger mig lust till en massa saker. ....ha det gott och jobba inte för mycket, ta en pause med ett gott glas saft =) Kram Monica

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Jag är såååå avis på ditt sommarlov! ;) Jag får hålla till godo med 5 ynka veckor men när jag fyller 40 då händer det grejor - då bjuder Landstinget på 6 extradagar, hurra! Enda anledningen att längta till 40-årsdagen, hihi.

Kram på dig, vännen ♥

Rose Garden Malevik sa...

Hej Jenny¨javisst flyter dagarna ihop......men de e skönt :)
nu startar partysäsongen på nytt....
så missa inte..

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

VÄLKOMMEN :)
Håkan

Lisa sa...

Härligt med saker att bita i men man vill ju ha färdigt helst igår,hhaaa. Ja åtta veckor ledigt är väl inte fel men ni har ju ett slitigt jobb också...

Kram Lisa

LOPPISLIV sa...

Hej Jenny! Måste vara härligt med så lång semester, lyllo dig :-)

Oljan vi hade var för utomhusbruk, men det bör ju finnas för inomhusbruk också, vi blev helnöjda med just den lite vitgråa kulören som det blev så träet ådringar lyser igenom.

Ha en fin söndag. Kram Paula

zockervadd sa...

Tiden går lite för fort på sommaren. Iaf när man är ledig;-)
Jag köpte bloggpress appen för 22:-, Sen var det himlans enkelt faktiskt, bara att prova:-))
Kramis