onsdag 10 augusti 2011

Charmig trio


Tre fina flaskor i en härlig blå nyans har fått flytta in i mitt köksfönster.
Den ena av dem har en såpnejlika som sällskap.


Vi bor i mitt föräldrahem, som mina föräldrar köpte 1972 av en gammal dam. I många skrymslen och vrår ligger gamla grejjer kvar.. Så ibland behöver man inte ens åka på loppis för att göra fynd!


Dessa flaskor hittade jag ute i boden i ett skåp - sist de användes var 1988 då min mamma förvarade hallon och rabarbersaft i dem. Nu hade gummiringarna runt kapsylen gjort sitt och de får vara prydnader i stället.

Hoppas att er onsdag har varit till belåtenhet.. Själv känner jag att dagarna bara swischar förbi... Sista semesterveckan.. huvva!

Kramen Jenny

3 kommentarer:

Emma sa...

Hej vännen!
Älskar gamla vishyvattenflaskor, färgen är underbar! =) Lyckliga du som gör fynden hemma och slipper rasera eventuella köpstopp, hihi! ;) Du vet väl att man kan köpa nya gummiringar? Tänkte annars att du kanske hade en ursäkt till att inte safta och sylta... Bara till att börja safta, med andra ord! =)

Kram kram ♥

Vintage House sa...

Hej
Det är vackert med gamla flaskor och vad underbart att bara kunna gå ut för att fynda:)
kram
sandra

Lisa sa...

Åh visst är den färgen bara så underbar. Ljuvligt blåturkos på nåt sätt. Men det låter ju helt otroligt att få fynda i sitt eget hus. Hoppas du hittar många fina fynd. Ha de så gott..

Kram Lisa