tisdag 7 juni 2011

Ta det piano

Vilken underbar sommar vi har har, eller hur?
Det är nästan som det känns som sommarlov och semester...
Några dagar till att jobba - sen väntar ledigheten. Underbart!
I vardagsrummet har vi ett piano som dottern klinkar lite på ibland. Hon började ta pianolektioner för ett par år sedan via musikskolan. En gång i veckan kom pianoläraren ut till hennes skola och hon fick gå ifrån för att spela.
Efter ett läsår blev det tyvärr ändringar på det. Eftersom att de var för få elever som spelade piano på skolan så kunde inte längre läraren åka ut.  Dottern skulle istället åka in till musikskolan i stan på kvällstid om hon ville fortsätta. Tyvärr krockade pianolektionen med ridlektionen - så det blev aldrig någon fortsättning...
Nu används inte pianot så ofta, men det är en vacker möbel, eller hur? Och vem vet, en dag kanske dottern - eller varför inte sonen - börjar ta lektioner igen.
Ser ni att jag har fixat lite med bilderna idag och skapat en lite  mer romantisk touch? Tusen tack, Emma för tipset (besök gärna hennes blogg - den är så fin och väl värt ett besök)!
Kramen!

3 kommentarer:

Vintage House sa...

Hej
piano är vackert hade gärna haft ett gammalt men utrymmet finns inte
sista bilden var ljuvlig
tack söta för hälsningen känner mig bättre
kram
sandra

dagdrömmar i vitt sa...

Eller så kan du ta pianolektioner,,,eller hur ;)
Ja bilderna blir fina med lite dimma. KAn det på en av våra datorer men inte på den jag oftast använder. Du måste berätta hur man gör ;)
Önskar dig en skön dag!!
Kramkram / Nettan

Jenny sa...

Jättefint piano..och du har ju arrangerat så fint ovanpå:-) Kul det är att få kika in i ditt mysiga hus, fast man aldrig varit där!

Nu står det inte på vännen förrän du har sommarlov och jag har semester.... Shit vad jag längtar!!!
KRAMIS