fredag 3 juni 2011

SommarkökEfter några dagar i stugan med total lugn och ro är det skönt att komma hem till verkligheten och uppkopplingen igen...


Eftersom att vi inte har någon el i stugan så var det svårt att både blogga och hålla sig uppdaterad på andras bloggar... Hade med laptopen upp, men i Härjedalsskogen är det svårt att få bra täckning och batteriet drar fort ur..


Visar några bilder från ena hörnet bredvid kökssoffan i vårt kök. Har bytt ut det lilla bordet mot en piedistal. Och på den förtås; Lupiner! Lupiner även här! ;0) Kan inte få nog av dem.


Håller så smått på att ordna en egen liten lupinodling här hemma. Alla vissna blommor slänger jag på samma ställe, i en slänt vid vår tomt. Nu börjar de så smått få fäste - och om ett par år så kanske det kryllar av dem - och jag slipper stanna till vid dikeskanten och plocka!!Ha en underbar fredagkväll!Kramen!

6 kommentarer:

dagdrömmar i vitt sa...

Vad fint, och så smart av dig att slänga ut dem så där. Hoppas du får en riktigt stor odling :)
Sov gott
Kramkram / Nettan

dagdrömmar i vitt sa...

Låter som en fantastisk dag. Och vad gott med grillad fisk !! mums
Ja visst är hon fin och inte så svårt då att göra finfin :)
Sov gott Kramkram / Nettan

LOPPISLIV sa...

Håller med, lupiner är en ljuvlig blomma, ser så fint där på din pidestal och en såndär korg väska vill jag också ha. Ser denna blomma varje dag när jag går till jobbet vid vägkanten och tänker jag ska plocka med en bukett hem, nu får jag snart göra det innan de blommar över :-) Ha en fin helg. Kraaaaam Paula

Vilmas Hus sa...

Dessa underbara lupiner!! De växer några i vår trädgård vid matkällaren men de får nog sitta kvar... Får plocka några i nåt dike istället:)

Ha en härlig lördag!
Kram Charlotte

Lantliv i Norregård sa...

Hej!!
Vackert med lupiner i köket:))

Kram Malin

Lotta sa...

Fint med lupiner!! Visst är det härligt att man kan ta in sommarblommor nu! Kram Lotta