onsdag 15 juni 2011

En tanke bakom...Idag har vi avverkat ännu en skolavslutning. Så nu är det sommarlov för våra barn också!

Barnen var så fina och uppklädda - och regnet bara öööste ner... Inte en liten, liten lucka i molntäcket utan det strilade ner hela förmiddagen.


Efter avslutningen åkte vi och en annan familj och fikade i vackra Växbo (utanför Bollnäs).


Visar presenterna som jag fick av mina goa elever igår kväll. Det är extra kul när man får presenter som man märker att det finns en tanke bakom, eller hur?
En fin kruka med finfina blommor och ett gulligt kort och ett hjärta på pinne...


Mina elever har varit hemma hos mig - och jag vet att flera av dem läser min blogg - de vet att jag gillar lite nött, vitt och shabby... Så den söta skylten passade ju perfekt hemma hos mig!Grädden på moset eller pricken över i;et eller vad man nu vill kalla det var ändå den t-shirt som de låtit trycka till mig och min kollega. På framsidan var det ett fototryck av klassen från en av våra ute dagar - och på baksidan står det...


Vi kunde inte låta bli att ha dem på oss på skolavslutningen igår! Kollegan går i pension nu till sommaren och på hennes tröja stod det "Vi kommer att sakna dig" ovanför klasskortet - på min står det "8A".

Klassen är helt underbara och jag ser fram emot ett nytt läsår tillsammans med dem nästa år!

Hoppas att ni haft en skön onsdag! Jag har jag tagit ledigt eftersom att barnen haft skolavslutning. Imorgon och på fredag blir det dock jobb.. men sen - SEN är det semester!

Kramen!

4 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Grattis till den fina T-skjortan... Det var nog en synnerligen värdefull gåva... Om det dessutom är högstadieungdomar du undervisar så kan jag bara gratulera... vad skönt för dej att kunnna börja varva ner..
Ha det gott !
Kraam
Sanne

Jenny sa...

Åh vilka underbara presenter, och den där t-shirten slår ju lixom allt...:-D Vilka härliga elever du måste ha, och du verkar ju vara väldigt omyckt:-)
Trist att ni fick en massa regn på avslutningen, nu får minsann solen komma tillbaks!!!!
Kramen Jenny

Emma sa...

Så gulligt, vilka fina elever! =)
Skönt med semester! Jag har tjuvstartat med några dagar den här veckan, börjar på "riktigt" vecka 26 - härligt!

Kram kram

Vintage House sa...

härligt fina presenter och så gulliga elever..
här skiner solen ha det så gott
kram
sandra