lördag 21 maj 2011

Nöjd!Så var det lördag igen. Underbara soliga lördag. Tyvärr lite väl blåsigt - men perfekt tvätt och torkväder. Torkar ju i ett nafs på torkvindan... Börjar till och med se botten i tvättkorgen ;)Visar lite bilder från sovrummet idag. Det gamla klädskåpet från IKEA har fått färg och fått flytta upp från farstun efter renoveringen där (klicka för att komma till inlägget). På kortsidan har jag satt upp en ursöt hängare från Dollar Store, som jag köpte för en 50-lapp (en riktig fyndbutik typ Ö&B - med ömsom fina grejjer och ömsom "skräp"...)Igår kväll tog jag tag i måleri-projektet som tagit emot... Hallen uppe håller på att få lite uppfräschning!Vad nöjd man känner sig när man tar tag i saker som man skjuter framför sig!Lite kvar att ta tag i nu på eftermiddagen. Men med lite sällskap av Lasse Winnerbäck och Kent så går det nog lättare, eller hur?

Ha en trevlig lördag kväll!
Kramen!

5 kommentarer:

dagdrömmar i vitt sa...

Hihi ja visst är det skönt när man tagit tag i saker och ser ett slut. Även om det kan sitta lååångt inne:)
Lite bra musik hjälper ;)
Önskar dig en härlig kväll.
Kramkram / Nettan

zockervadd sa...

Ja det är underbart när man gruvat sig för nåt och sen tar tag i det! ( för det är ju lixom sååå lätt att skjuta upp allting, hehe)
Vad fint du ser ut att ha!!! Och jag gillar oxå Dollarstore, ibland kan man göra underbara fynd där!!!
Ha en toppen lördag:-) KRAMIS

millandante sa...

Förstår dig helt och hållet!:)

Fin blogg du har, hittade precis hit och jag återkommer!

Mvh Milla

dagdrömmar i vitt sa...

Jaa!! visst är den goood!! hihi
Kramkram På dig / Nettan

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Så fint du gjort! Jag har också ett gammalt klädskåp stående i väntan på renovering...nu blev jag sugen att ta tag i det!
ALLT går lättare med Lasse och Kent - I love! =)
Ha en fin dag.

Kram Emma