fredag 20 maj 2011

Ibland tar det liksom emot...


Förra helgen drog jag igång ett målarprojekt...ett ganska tråkigt projekt egentligen... och därför tog det liksom stopp..

Nu har jag bestämt mig för att jag måste ta tag i det och göra klart även om det tar emot!För tre år sedan målade jag den mörka furupanelen i hallen. Vitt förstås! Valde då av någon oförklarig anledning att inte ta bort golvlisterna innan jag målade... Golvlisterna är enkla, låga, släta och ganska tråkiga(och i ärlighetens namn med en del färg som runnit...)..Jag hade troligtvis lite bråttom också för vissa ställen behövde ännu en strykning för bli riktigt vita.

Så förra helgen när det regnade så mycket fick jag ett "ryck" och rev bort listerna för att måla ända ner mot golvet. Göra om och göra rätt var mitt motto!Nya högre fina allmoge -golvlister ska naturligtvis upp så smånigom och då skulle de täcka för det omålade partiet... Men i och med att det behövdes en uppfräschning så bestämde jag mig för att måla ett lager till.

Målade två mindre väggar förra helgen och sedan tog det liksom stopp.. Har inte kommit längre utan har hittat på en "massa annat" att göra istället. Kanske för att det är ett ganska tråkigt jobb och för att det inte märks så där jättestor skilland efteråt?Fredag igen då! Maken är på maskinmässa i Sthlm, dottern sover över hos en kompis och sonen är på kalas - så vad gör då  mamman en fredagkväll? Målar panel förstås! ;)

Kramen!

8 kommentarer:

LOPPISLIV sa...

Halloj där!! Du målar, sååå duktig du är. Jag vet precis hur det är när det liksom bara tar stopp. Jag har ett sådant projekt i sovrummet, vårt tak där ska bli vitt, jag har kvistlackat och allt är klart till och börja, i vintras var jag på G, sen när jag skulle börja måla orkade jag bara inte och det är fortfarande inte målat...hihii

Ja nu återstår att se om det blir vitt i sommar??? Just nu känner jag bara för att vara i trädgården och greja, ja ja allt har sin tid eller hur? Lycka till med panelen, du ska se sen när du blir klart att det var värt allt slit. Ha en finfin fredag. Kraaaam Paula

dagdrömmar i vitt sa...

Känner igen det där. Min byrå som jag fyndade i förgår står kvar på verandan. Den har inte ens kommit in i husvärmen. Stackars den ;)
Jag kanske ska skicka iväg familjen så får jag tid att måla den.Ler
Lycka till !!
Kramkram / Nettan

Jenny sa...

Ja men jisses vad tråkigt det är att måla. MEN det blir ju så fint(sen) men....jag hoppas du tar dig ett eller två glas vin, då kanske det blir liiite roligare;-) KRAM

Lollo sa...

Måla är något som jag inte gillar...har inget tålamod utan vill att det ska vara klart på en gång...Men det är Skönt när man är klar :)

Ha en Bra Helg!

Det vita dårhuset sa...

Ha haaaa Kan du se framför dig hur jag skulle se ut om jag blev än mjukare?!! Hi hiii Skulle bara glida omkring *fniss*

Jag brukar slänga på lite färg på panelen emellanåt för att fräscha upp lite =)Blir snabbt slitet med 4 barn ;)

trevlig helg!!
Kram Erika

dagdrömmar i vitt sa...

Ja inte är det lätt för syskonen ibland. Man drar ungarna hit och dit.
Men de överlever nog ;)
Kramkram / nettan

Vilmas Hus sa...

Känner igen mej i det där... så himla lätt att skjuta upp saker.. men man blir ju såå nöjd med sig själv när det väl är klart! Va fint det blev med burken:)

Ha en fin lördag!
Kram Charlotte

Emma sa...

Jag förstår dig - lister och andra "måsten" är så tråkigt att måla...även om det blir stor skillnad efteråt.
Psst...Jag är tillbaka igen! N fick till slut liv i datorn mot alla odds. Hurra! =)
Ha en fin kväll.

Kram Emma