söndag 3 februari 2013

Söndag


Hej!

Har precis avslutat denna underbart fina söndag med ett pass i det lokala gymet. Perfekt sätt att avrunda dagen på.


Hela den här helgen har bjudit på helt ljuvligt vinterväder. Igår "hittade" jag en ny sträcka att promenera på - som tar en timme och 40 minuter. Så både igår och idag har jag avverkat min nya runda. I solsken och fågelkvitter. 

I övrigt har helgen bara varit lugn och skön.
Hur har ni haft det i helgen?

Kramen Jenny

6 kommentarer:

~ INA ~ Inas☆House sa...

Hello!
Här har det varit en slapparhelg. Har inte rört mig en meter i onödan kan man säga. :) Vad kul att du har hittat nya vägar som du kan ta, för man tröttnar att ju att gå samma hela tiden. Jag skulle också behöva röra på mig men har blivit lite försoffad. :) Nya tag nästa vecka!

Önskar dig en fin start på kommande veckan!

Kramar Ina

Unknown sa...

Oj, vilken lång runda! Var säkert härligt i det nästan vårlika vädret ;) Låter så härligt när du skriver att du har varit på gymmet, visst blir man lite beroende? Konstigt det där...
Här har vi haft en kanonhelg. Mor och far var här i fredags på middag och sedan var det mycket fotboll på tv och så blev det ju oväntat en massa jobb med den där träningshistorien. Superkul! Hoppas du har en bra start på veckan
Kram kram

zockervadd sa...

Visst är det härligt att komma igång med träningen:-)? Lät som en rejäl promenadvända det där... :-)
Hoppas du haft en toppenhelg!
Kram Jenny

Jenny sa...

Jag har jobbat hela helgen! Hade hoppats på solen idag, men det är grått. Tänkte gå på gymmet men det blev löpbandet istället. Försöker få lite kondition men det går så fruktansvärt trögt.

Kram,
Jenny

Huset på Backavägen sa...

Våran helg har besått av bandymatch, utelek och familjebowling. Naturligtvis mys till melodifestivalen. Ha en bra vecka.
Kram Anki

Lallbacken sa...

Hej Jenny. Hur har du det där bortåt söderh hållet? Härligt när man hittar en ny sträcka man kan avverka. Det är mycket roligare att promenera då. Ha en bra vecka ;)
/mia