onsdag 19 december 2012

Synd å slänga...


Hejsan!

Årets första amaryllis sjöng på sista versen.. De flesta av "klockorna" hade vissnat och den var inte längre så ståtlig som den en gång var..


Två av klockorna var dock fortfarande relativt fina - så jag återanvände dem i mina småvaser på ljusbrickan i hallen. Synd att slänga.. 


De är väldigt vackra som de är nu också. Lite som en exotisk Hawaii blomma.


Skänken i hallen är numera målad och klar - fattas dock lite golvsocklar/lister bakom... De är också målade och klara (mitt jobb) och ligger nu och väntar på att få komma upp (makens jobb...)

Hoppas ni haft en fin onsdag.
Kramen Jenny

6 kommentarer:

Unknown sa...

Jättefint! Vår verkar inte som den vill slå ut till jul , hoppas den sätter lite fart. Kikade runt på ditt vardagsrum också, mysigt och snyggt, tv:n i skåp har min svåger och det är verkligen jag lite avis på. Hur praktiskt som helst.
Ha en fin dag imorgon.
Kram/
Berit

Unknown sa...

Håller med om att amaryllis påminner om stora hawaii-blommor :) Lite annorlunda årstid bara, hawaii-sommar hade passat mig lite bättre ;)
Jaså, då är det maken som har sitt kvar då, han kanske läser här så är det ordnat fortast kvickt!
Hoppas ni har en trevlig avslutning idag!
Kram kram

Maria sa...

Tittar in en liten sväng och önskar dig GOD JUL !!!
Simma lugnt, kram från Maria ♥

zockervadd sa...

Du gör alltid så fint på dina fat, du e grym på det där att arrangera fint!
Ha en bra kväll!
Kram Jenny

Jenny sa...

Ja, de brukar se lite tråkiga ut amaryllisarna när de vissnar, men smart att ta vara på de sista blommorna och göra något nytt med dem. Mina är sena att blomma, men nu har jag i alla fall två som slagit ut och fler på gång. Vilket härligt ljusarrangemang!

Kram,
Jenny

Anonym sa...

QqmVle [url=http://www.guccijplove.com/]グッチ gucci[/url] SaiMvm http://www.guccijplove.com/ IbgUfo [url=http://www.guccijphanbai.com/]グッチメンズ[/url] MwyUss http://www.guccijphanbai.com/ OcqBcz [url=http://www.guccijpbest.com/]グッチ[/url] NscXrm http://www.guccijpbest.com/ IuaRiy [url=http://www.guccibaggujp.org/]gucci メンズ[/url] CkqVkq http://www.guccibaggujp.org/ UceHkh [url=http://www.guccijplove.com/グッチ-財布-c-2.html]gucci 財布[/url] AjnNzh [url=http://www.guccijplove.com/グッチ-バッグ-c-1.html]gucci バッグ[/url] OvtYux [url=http://www.guccijphanbai.com/グッチ 財布-c-4.html]グッチ 財布[/url] PvfObd [url=http://www.guccijphanbai.com/グッチ バッグ-c-2.html]グッチ バッグ[/url] CfuFox [url=http://www.guccijpbest.com/グッチ-財布-c-3.html]財布[/url] LtoHkt [url=http://www.guccijpbest.com/グッチ-バッグ-c-1.html]グッチアウトレット[/url] KioXkg [url=http://www.guccibaggujp.org/グッチ-財布-c-3.html]グッチ 財布[/url] VniQvy [url=http://www.guccibaggujp.org/グッチ-バッグ-c-1.html]グッチ バッグ[/url] IopQks