söndag 12 augusti 2012

Ovanligt frodigt


Godkväll...

Så var den här, söndagen före jobbstart.
Blandade känslor. Lite vemodigt att sommaren är slut... Samtidigt som det känns bra att börja jobba igen. Jag älskar mitt jobb och när man väl kommit upp och iväg första dagen så brukar det rulla på.


Vardag och rutiner är inte så dumt ändå. 
Barnen är dock lediga fram tills att skolan börjar på tisdag den 21 augusti - de slutade på fritids till sommarlovet och ska nu "klara sig själva" medan mamma och pappa jobbar...


Säga vad man vill om sommaren 2012 - men visst är det väl ovanligt frodigt i alla rabatter och krukor. För att inte tala om gräsmattan, som brukar sluta växa någongång i mitten av juli och få en gulaktig nyans. Nu växer den så det knakar!

Ha en fin kväll. 
Själv ska jag förbereda inför morgondagen.
Kramen Jenny

9 kommentarer:

Rapport till Vänfors sa...

Ser att många ute på bloggarna börjar gå tillbaka till sina jobb och de verkar lite ledsna och dämpade. Vi får se till att peppa och stötta varandra framåt vintern.
Ha en fin kväll.
Kram Annika

Vivishagerom sa...

Det er aldri gøy å slippe feriefølelsen og starte opp igjen med jobb. Men det er som du sier, godt med faste rutiner.

Ønsker deg en fin dag og flott ny uke!

Klem

LissasVita sa...

Ja nu har man haft sin ledighet....även jag är igång nu....men det tar en halvtimme så är man back in business....Verkar juädå som vi får lite sommar väder till...njuta sp mycket man kan! Kramen Lisbeth

Jenny sa...

Jo nu är det som vanligt igen, jag börjar också jobba idag men har kvällspasset så jag behövde inte ställa klockan just idag. Mjukstart... Sommarblommorna är fortfarande fina, till och med penséerna har stått till nu men nu är det nog dags att börja byta ut dem mot höstfägring. Bollkryss, små astrar mm.

Kram,
Jenny

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Växtkraften har varit ovanligt bra, fast gräset kunde vi satt broms på. Jag har aldrig haft så täta och rikblommande pelargoner, trots att det regnat mycket på dom också. Hoppas du får en bra start på arbetsveckan.
Kramar
AnnaMaria

Tina sa...

Håller tummarna på att det går bra..
Jag har kommit igång ordentligt och mår prima, joggar och tänker på vad jag stoppar i mig. Det hjälper mig att orka efter den här trista sommaren. Fast nu är ju vädret helt ok!

kram

Jenny sa...

Hej Jenny!
Hoppas det gick bra att gå upp till jobbet idag:)

Lite trist att vi har haft så få varma o soliga dagar den här sommaren, hoppas vi får en fin höst!

Kraam Jenny

Unknown sa...

Stora barnen börjar bli nu, klarar sig själv och allt :)
Jo men visst var det en bra första dag. Många positiva inslag, så det här kommer säkerligen bli ett jättebra läsår tror jag!
Kram kram

Helena - ullvi32 sa...

Ja sommaren som man har väntat på är över, och vardagen börjar för mig nästa onsdag. Känns väl okay, man kommer fort in i det och jag trivs ju med mitt jobb och har härliga kollegor så det blir nog bra! Men visst har det varit mysigt att vara hemma hela sommaren med barnen. Man skulle jobba 50% nu när dom är så små :)

Jobba lugnt, kraaam Helena