tisdag 17 januari 2012

Klipp och klistra!

God kväll!


Tisdagen har passerat och kvällen spenderades vid köksbordet för min del...

Har gått igenom mina Lantliv från 2009 och klippt ut bilder som jag gillar. Dessa ska sedan klistras in i en "inspirationsbok"...
På detta sätt slipper jag spara alla tidningar som tar plats.


En trevlig bok att bläddra i när man känner behov av lite ny inspiration.
Hur brukar ni göra med era gamla inredningstidningar?


Stolen vid köksbordet är en av fyra som jag fått ärva efter min kära mormor.

Hoppas att ni haft en fin dag och kväll!
Kramen Jenny

12 kommentarer:

Änglarum sa...

Hej! kul ide.. jag sparar mina alldeles för länge,sen rensar jag o spar bara de allra finaste!nuförtiden köper jag inte så många i månaden kanske två,förut kunde bli upp till fyra.jag brukar säga jag röker inte o går sällan på krogen ;)) kram kram Jessica

Vita små hjärtan sa...

Ja det är ju ett mysigt pyssel!!!!!
Fin stol!
Ha det så gott.
Kram Agnetha

PERNILLA sa...

klokt...jag Tänker att jag ska göra så , men så kommer aldrig så långt...däremot åker alltid en omgång med tidningar med till landet då och då ...där de sedan bläddras sönder och samman av hela släkten..

Kram

Anonym sa...

Jo, tidningarna sparas i säkert förvar - lättåtkomligt i fall lusten att renovera / få tips bara kommer över en...men din idé är ju utmärkt - antar att du får lite ångest vad som ska med och inte?:)

Helena -Hemma hos oss sa...

Det är roligt att klippa och klitra men den tiden har jag inte så jag sparar på allt istället hihi. I högar eller i min sockerlåda, korg eller vad jag nu har i de olika rummen. Men ja, jag MÅSTE rensa jag vet. Man KAN inte spara på allt!
Den bästa inspirationen hittar jag ändå på alla fina bloggar som finns :)
Kram

Ocke sa...

Hej vännen!

Där gav du mig en strålande idé... Den karamellen ska jag suga lite på, har ju allt för många tidningar som ligger på hög. Vill inte slänga, kan ju finnas en massa inspiration som man vill kika på igen :)

kramar Angelica

Hammarsbacken sa...

Det var en bra idé! Jag spar faktiskt alla mina inredningstidningar. Fast för ett par år sedan var jag tvungen att sortera och slänga en hel del för det blev för mycket. Nu börjar det bli en rejäl samling igen. Din idé måste jag ta efter... Kram Sonja.

Fånga dagen sa...

Vilken härlig ide:-) Själv spar jag mina, har svårt att slänga dom. Men nu har jag ju inte massor heller så än så funkar det:-)

Jättefin stol <3

Kram Jenny

Rapport till Vänfors sa...

hade massor som jag lämnade till loppis, hoppas någon annan kan njuta av dem.
Kram Annika

CARRO sa...

Smart :)
Mina slänger jag efter typ två månader. Får inte få för mycket inspiration heller, då är det ju risk att jag måste offra vår minimalistiska inredning ;)

Kram kram

Lisa sa...

Hej söta..Oj så flitig och duktig du är. Kommer nog aldrig så långt i min oreda jag. Här snöar det och jag har iallafall städat idag. Ha de så gott hjärtat..

Kram Lisa

dagdrömmar i vitt sa...

Heeej vännen, å vad du är duktig. Mina ligger på hög. Visserligen en snygg hög... men din idé är bättre...
Sov gott hjärtat;)
Kramkram<3nettan