tisdag 11 oktober 2011

TV skåpMår lite bättre idag, efter nästan 12 timmars sömn... Gick och lade mig vid 22 igår, vaknade till vid 8 då sonen smög upp och satte sig vid datorn...  Själv somnade jag om och vaknade vid 9.40...
Sömnen har ju dock inte varit ostörd - vi har hostat ikapp jag och sonen (maken är på älgjakt så sonen sov med mig)

Vi är hemma och skrotar på idag också. Feberfria båda två. Vi eldar lite i vedspisen, spelar spel och ser på film... I morgon räknar vi med att vara tillbaka på jobb och skola igen!


Visar bilder på vårt TV skåp idag. Ett perfekt skåp som jag hittade i uthuset hos min mormor. Skrubbat och ommålat rymmer det nu dvd spelaren, alla dvd filmer, wii spel, ljus, servetter och fungerar även som barskåp. Hade gärna velat gömma undan TV;n också - men då krävs ett mkt större skåp...


Hoppas ni får en fin tisdag. Här skiner solen och det ser ut att vara en fiiin höstdag. Kanske ska vi försöka komma ut och få lite frisk luft idag...

Kramen Jenny  

8 kommentarer:

Vintage House sa...

Hej
Vilket fint skåp du hittade:)
härligt att gå plats med allt sådant som man inte vill se..
Skönt att ni känner er bättre..
Krya på dig
kram
sandra

Vilmas Hus sa...

Krya på dej! Inte kul att va sjuk. Här har vi klarat oss peppar peppar.

Här skiner också solen! Härligt!
Kram Charlotte

shabby chic og lavendel sa...

Så fint et Tv skap du har. Eg kunne tenkt meg et slikt skap til å sette Tv`n i, og som eg berre kan lukke dørene på når Tv`n ikke er i bruk. Nå har eg fått mannen min og mine to sønner heim igjen fra sjøen, så nå er vi blitt fulltallige igjen her hos oss. :)
Ønsker deg og sønnen din flotte høstdager fremover med masse kos :)

Klemmer fra Catharina

dagdrömmar i vitt sa...

hej vännen vilket fint skåp. Visst skulle det vara härligt att få undan tv,n. Den är sån damsammlare, hihi. Och inte är den vacker heller, hhi.
Krya på er och hoppas din får en skön dag!!
Kramkram <3nettan

Lisa sa...

Hej svejs..Men så skönt att få sova ut och att ni börjar piggna till. Fyy så avis jag blir på eldandet i spisen. När jag bara undrar när ska jag få en spis att elda i .. Skönt att ni myser iallafall. Kanske en nypa frisk luft gör susen också. Var nu rädda om er och ha de så gott..

Kramar Lisa

Helena -Hemma hos oss sa...

Ja inte är tvn nå rolig eller dekorativ "möbel" men ja, den finns ju i varje hem så... :) så bra att du kan gömma undan allt annat iallafall!
Skönt att ni mår bättre!
Många kramar Helena

Fånga dagen sa...

Skönt att höra att du mår lite bättre iaf:-D
Det gjorde nog gott med all den där sömnen;-)
Sköt om er nu i kylan...

Kramiz

LOPPISLIV sa...

Vilket fint skåp, perfekt att gömma undan dvd spelaren, filmer och annat. Sånt är så trist att ha synligt framme, så har vi också ett skåp till det. Fast tv,n skulle inte funka att ha i ett skåp här hemma hos oss, för den står på nästan jämt...hihiii :-))
Hoppas ni kryat på er nu!!
Kraaaam Paula