onsdag 6 juli 2011

Tanken är i alla fall god...


Hittade så fina qviltade överkast på Rusta. Till fyndpris 299 kr styck!
Kära mamma köpte två stycken till mig då hon hade vägarna förbi.


Tanken var att jag skulle använda dem som överdrag i våra två vita IKEA fåtöljer, för att slippa tvätta överdraget så ofta. Tyvärr är det ju så med IKEAS vita överdrag att de krymper lite i tvätten, även om man använder fintvätt...

Tanken var god, men jag insåg efter en kväll då sonen med kompisar spelat TV-spel att dessa överdrag nog kommer att ligga som en hög på golvet, och inte så fint och prydligt som jag tänkt...


Vi får se hur det går med mina romantiska fåtöljer, om överdragen får vara kvar - eller om jag helt enkelt får stå ut med att tvätta överdragen med jämna mellanrum...


Det är ju trots allt ett vardagsrum - ett rum där man ska kunna vara, slappa, ligga i soffan och spela TVspel! Inte en finrum där man knappt kan få vara..

Idag åker vi upp till stugan igen och blir kvar tills på söndag - så nu blir det lite glesare mellan inläggen under veckan...

Ha det gott!
Kramen Jenny

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag myser så fort jag kliver innanför tröskeln hos er! Allt är så hemtrevligt! Och jag kan ju faktiskt hålla med om att vardagsrum blir ju inte direkt ett finrum när man har aktiva barn...Det ska märkas att man bor o lever. Du har det så fint ändå! Ha det nu så bra i stugan o njut av sommaren o varandra.

Stora kramen från Annelie

dagdrömmar i vitt sa...

hihi ja de små liven, klart de måste få röra på sig i rummet. Men du kanske ska busa med dem lite och trockla fast plädaran lite i fotöljen, så kanske de får ligga kvar, hihi ;)
Ha det så gött i stugan :)kramkram / NEttan

Lisa sa...

Har satt säkerthetsnålar på ställen där man inte kan sticka sig så håller de sig ganska bra kvar faktiskt. Jättefint blev de iallafall, go mams du har. Ha en fortsatt skön kväll och ha de gott i stugan också..

Kram Lisa

Vintage House sa...

Hej
De är härligt fina, här åker alltid täckerna ner...
kram
sandra

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej!
Jättefint med täckena,men kan tänka mej att dom åker ner.
Skönt att åka bort några dar.Här har vi snart semester,och vi far iväg en sväng till Öland.
Onskar dej en fin sommar
Kram Anette

my white mess sa...

bra det du skriver att det är ett vardagsrum, man lever och umgås där. Vi har ju det lika dant. Barnen finns högt och lågt. Jag fixar till våra plädar och quiltar mest hela tiden.
Ha en fin helg i stugan!
Kram Malin

Lotta sa...

Oj så fint det blev med de rosiga täckena! Kram Lotta

Emma sa...

Hej!
Så kul att få kika in här igen efter min ofrivilliga bloggpaus! =)
Så fina fåtöljerna blev med filtarna på, känner dock igen problemet... Har två öronlappsfåtöljer som jag "gömt" under filtar och fårskinn... som för det mesta ligger antingen ihopskrynklat i fåtöljerna eller på golvet i en hög! =)
Ha en fin kväll.

kram kram