lördag 3 augusti 2013

Min mamma


Dagens inlägg tänker jag tillägna en fantastisk kvinna - nämligen min mamma.


Hon är en av de klokaste människor jag känner. Hon är stark, varm, tålmodig och kärleksfull...

...hon ställer upp i vått och torrt. 


Hon är min allra bästa vän och jag vet att jag kan lita på henne - vad som än händer. Min klippa i livet!


Förutom allt detta så är hon även en "jäkel" på att hitta på bra presenter - varje namnsdag, födelsedag och jul får jag ärva en gammal sak av henne.I onsdags var det Helena som hade namnsdag (mitt andra namn) och då fick jag en så söt liten mjölk kanna.
Perfekt att använda som vas till rosorna.


Ha en fortsatt fin helg!
Kramen Jenny

3 kommentarer:

Jenny sa...

Vad vackert skrivet om din mamma, hoppas hon läser det! Det drar ihop sig till årsdagen här, min mamma gick bort i augusti förra året och det känns kan jag säga. Men hon har det bra där hon är nu, min tro är att man ses igen. Någon annan gång och någon annanstans. Och vilken fin kanna, jättesöt!

Kram,
Jenny

Drömgården sa...

En stor kram för våra mammor!

Tack för kommentaren inne hos mig. Jo allt gott med mig. Har fullt upp med att hålla egen blogg aktiv nu med alla sommarprojekt, därav har jag inte hunnit lika ofta in på mina favoritbloggar som jag brukar! Men nu börjar hösten nalkas och jag ska påbörja mitt sista skolår, men jag ska även jobba på sidan av skolgången (pendlar 200km)så få se om det blir nån mer tid...

Ha det bra!
Kram Kitty

Huset på Backavägen sa...

Jag har också en sån mamma och dom ska man vårda ömt. En önskan är ju förstås att mina egna barn ska känna likadant. Den som lever får se. Må så gott!
Kram Anki