lördag 8 juni 2013

My hometown


Hallojsan!

Hoppas att ni har haft möjlighet till lite extra ledigt i samband med nationaldagsfirandet. Inte dumt när nationaldagen infaller på en torsdag och bjuder på ännu en "klämfredag".


Vi har varit uppe i vår stuga i Härjedalen några dagar, åkte onsdag eftermiddag och kom hem strax efter 23 igår kväll - så bra precis två dygn hann vi tillbringa där uppe tillsammans med den familj som vi umgås mest med. 


Bad, fiske, bastu och tid för att bara vara. 

Nu är vi dock tillbaka på hemmaplan. Vi bor en bit ut på landet utanför Söderhamn - där det i dagarna två anordnas en PRIDE festival. 


Bra gjort av en liten småstad där fördomar duggar tätt och många tyvärr är lite inskränkta i sina åsikter. 
Känner mig stolt över min hemstad! 


Hoppas att helgens festligheter öppnar upp sinnet hos fler. HBT-frågor är viktiga - och när allt kommer omkring så handlar det i stort sett bara om EN sak - KÄRLEK! 


Till vem spelar väl egentligen ingen roll, eller hur?


Kramen Jenny

8 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Håller helt med dej i HBT-frågor...här i min stad Sundsvall är det också Pride festival nästa helg tror jag....400 pers var med i fjol ;)...Så fin soffa du har...förresten det är ikväll vi ska ut "på böljan den blå" hihi....hoppas vi klarar oss från regn...ser lite mörka moln på himlen nu.....
Ha de gott!
Bia

Jenny sa...

Vilken läcker kudde! Jag hoppas att pridefestivalen blir riktigt lyckad, kanonväder är det i alla fall och kan man annat än bli på bra humör? Som sagt, kanske fler kan öppna sina sinnen och bara följa med.

Trevlig helg, kram
Jenny

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Instämmer helt, alla får älska precis vem dom vill. Bra och roligt att det ordnas festivaler. Jättefin kudde med stadsnamnet, fin pläd och katt har du också.
Kramar
AnnaMaria

Änglarum sa...

Hej! så trevliga dagar ni haft med goda vänner .. o dessutom fint väder!! såklart du skall vara stolt! jag tror det öppnar upp för mera frihet i både tänkande o åsikter.Ha en härlig Söndag<3 kram kram Jessica

Unknown sa...

Håller med dig jag :)
Men guuud vilken underbar bild på katten! Världsklass på det fotot!
Kram kram

Huset på Backavägen sa...

Instämmer till fullo med vad du skriver! Det är så sorgligt med inskränkta människor.

Väldigt fin kudde, skulle jag också vilja ha med min hemstad.
Kram Anki

Helena - ullvi32 sa...

Mysiga bilder från ert fina hem. Den där kudden (fast det står Västerås på den) ångrar jag nu att jag inte köpte sist jag såg den..
Hmm kanske blir en liten shoppingtur i helgen.
Hoppas allt är bra med dig, har du förresten instagram?
Trevlig helg kram Helena

Drömgården sa...

Vilken fin dyna! Har du köpt eller gjort själv? En sån kan jag tänka mig att göra hit hemma, tack för inspirationen! Och den gamla soffan är ju för underbar :)

H. Kitty