onsdag 2 januari 2013

Så här i början..... av året fylls jag alltid av lite blandade känslor...

Lite vemod eftersom att det har gått ett helt år och eftersom att den efterlängtade julen är över... I köket har jag plockat bort i stort sett alla julsaker förutom adventsstjärnor och de vita silvriga änglarna.


Men samtidigt så känns det skönt med en nystart. Att få rensa bort och fräscha till.
Att se framåt mot det nya året och allt som komma skall. 

Hur brukar ni känna inför ett nytt år?


I sjukstugan börjar det vända. Känner mig lite piggare idag. Är i stort sett feberfri så jag tänker bege mig ut på en liten promenad - bara för att få andas lite frisk luft. Maken började jobba idag, även om han inte kände sig helt på topp...

Dottern är fortfarande pigg, och den enda som fortfarande är sjuk är stackars sonen som har över 39 grader.. Hoppas han hinner pigga på sig och njuta av jullovets sista dagar...

Kramen Jenny


8 kommentarer:

Johanna sa...

Tack för omtanken:)

Låter inget vidare det där att hela familjen varit/är sjuk. Hoppas att ni kryar på er snart!

Jag känner igen mig i dina känslor, julen är helt plötsligt över, lite vemodigt, men snart är det vår och man plockar undan här hemma:)

Kram Johanna

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Hej!
Ja tänk att julen försvann så fort. Jag tycker att julhelgen går fortare för varje år. Men det är lite skönt att ta bort jul-lullet och piffa till det med det gamla som känns som nytt igen. :)
Hoppas att ni blir friska snart. Krya på er!

Kraaam
Ina

Liten Britta sa...

Jag kan bara hålla med! Jag älskar julen men det är härligt då man kan blicka framåt också! Men som sagt, får gärna vara minusgrader, nysnö och sparkföre ett tag till!

Kram till er alla, hoppas sonen kryar på sig snart!

//Britta

Fånga dagen sa...

Jag tycker det är underbart med ett nytt ¨år, 2012 var ju verkligen inte mitt år så det var skönt med ett nytt:-)Hoppas ni blir frisk fort nu då vännen!

Kram Jenny

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det känns lite tomt när granen åkt ut, men stjärnorna har vi kvar i fönstren. Jag är ledig denna veckan också, blir nog lite konstigt och jobba nästa vecka.
Krya på er och kramar
AnnaMaria

Jenny sa...

Jag har den härliga känslan av oskrivna blad som ska fyllas :)

Här åkte granen ut igår för vi var trötta på barr precis överallt. Hade gått bra om inte katterna tyckt det var så kul att ligga under den, jaga varandra runt den osv. Idag tar jag nog bort det sista, och det är ljusstakar och stjärnor i fönstren.

Tänk att pärlhyacinterna kommit nu, blev så glad när du skrev det. Få se om jag åker på shopping någon dag.

Kram,
Jenny

tre nyanser av vitt sa...

Jag håller med dig, jag känner mig alltid lite sorgsen på nyåret även om jag är glad, svår känsla att beskriva? Inte så att jag går runt och är deppigt med något slags vemod som du beskriver känner jag också. Nu ser vi fram emot ett bra 2013!
Kram Marie

Carro Öberg sa...

Men fy för all sjuka. Älskling och September har varit i två omgångar nu, nästan hela december har de varit förkylda...och jag hatt klarat mugg bägge omgångarna.... Hoppas ni kryar snabbt nu :-)
Gillar nytt år. Perfekt tid för nya mål. Känner mig alltid riktigt Taggad den här tiden på året.
Kram kram