måndag 10 september 2012

Gardiner?Tjoho!

Måndag och ny vecka! En rätt så intensiv sådan. Nytt arbetsområde för mina 7or, föräldramöte på onsdag kväll och en del schemabrytande aktiviteter så som bland annat skolbio...

Funderar lite över gardiner i köket. Har varit gardinlösa nu sedan veckan efter midsommar då vi blev "klara" med renoveringen av köket. 


Visst är det lite konstigt hur man blir van att vara utan gardiner..


På sommaren har det kännts ganska så naturligt och skönt att släppa in allt ljus som går. Nu när vi drar mot höst känns det dock som om jag skulle vilja ha någon slags gardin. 

Kanske blir det hissgardiner... Kan det bli bra, tror ni?

Kramen Jenny

10 kommentarer:

Villa Hvit sa...

Tror att hissgardiner blir perfekt!! Så här till höstmörkret brukar det kännas ganska mysigt och ombonat med gardin...;) tycker jag i alla fall.
Låter som du har en fullspäckad vecka!
Må så gott!
Kramis Anetthe

Anonym sa...

Jag tycket att fönstren blir mycket vackrare utan gardiner. Jag har gardiner i köket annars är jag gardinlös.
Ha det gott
Kram
AC

~ INA ~ Inas☆House sa...

Jag tror också på hissgardiner. De kan man justera efter hur mycket/lite insyn man vill ha. :)
Må gott!
Kramen Ina

~ INA ~ Inas☆House sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
pepparkakshuset sa...

hallå där!

visst är det spännande med gardiners vara eller inte vara. förr hade jag jämt gardiner och rysch och pysch, kanske kommer du ihåg vändsydda skruvar i vaxat tyg eller ballonggardinerna med fyllning i hua, det är tur att tiderna ändras eller hur?
men nu har jag flera fönster utan gardiner. jag gillar det råa ljuset som kommer in. i de fönster där jag har gardiner är det hiss eller rullgardiner som gäller lite lagom enkelt sådär...nu till ditt fönster det är fint som det är utan men om du känner för gardiner ta hissgardiner vet ja:)))
oj det blev en hel uppsats om gardiner hihi

ha´de´
måndagskramar ELLINOR

Johanna sa...

Jag har endast hissgardiner här hemma, eller nej, jag har ju nya transparenta spets längder i sovrummet. Men annars gillar jag hissgardiner bäst! Så jag röstar på det:)


Kram Johanna

Anonym sa...

Vi har inte heller haft några gardiner sen vi renoverade. Det var bara en upphissad persienn innan, men det gjorde ändå jättestor skillnad, så mycket ljusare utan någonting runt (vår vägg är vitmålad). Men jag kan förstå att du vill ha nåt mot vintern, speciellt som ert kök är mer av en sittplats än vårt, så hissgardiner blir nog fint! Sisådär nu jag jag kommenterat också! Kramar Lena

Unknown sa...

Hissgardin låter väl kanoners? :)
Ja, kan tänka mig att det rullat på rejält nu och föräldramöte på det. Brukar dock kännas väldigt positivt när man väl städat undan alla "måsten" i agendan.
Kram kram

zockervadd sa...

Vilka fina fönster, men förstår att du vill ha nåt ombonat nu till hösten. Hissgardiner låter toppen! Ni är beundradsvärda ni lärare tycker jag, värda en liten guldmedalj faktiskt;-)
Kramar Jenny

Lotti Granström sa...

Det blir säkert fint med en hissgardin men annars tyckte jag att det var trevligt utan gardin med.