måndag 7 maj 2012

Dämpad


God kväll!

Ny vecka. Lite annorlunda sådan. Barnen är nämligen lediga den här veckan och är hos sin farmor och farfar i Skellefteå. Maken är norröver på jobb, så då tog han barnen med sig uppåt! Så lite annorlunda blir det ju för mamman som är kvar hemma...

"Inga oväntade målarprojekt som jag inte vet om?" frågade maken innan han åkte.. Vad menar han med det, tro? När katten är borta dansar råttorna på bordet. 


Det har hänt, fler än en gång faktiskt, att jag passar på att ta tag i något lite större projekt här hemma när han är borta.. Men den här gången blir det bara småfix.


Nya kuddöverdrag från Nordljus till exempel. Gillar den dämpade färgskalan.

Hoppas ni haft en fin start på veckan!
Kramen Jenny


10 kommentarer:

my white mess sa...

Fina kuddfodral! Oh va det finns mycket man vill ha nu. Försöker spara slantarna till Köpenhamn, hi, hi
Må så gott
kram Malin

tre nyanser av vitt sa...

Ha ha maken känner dig!! Han kanske blir överraskad denna gången också över att det ser likadant ut som när han åkte hemifrån. Skönt att få ro om sitt hem alldeles ensam men lika skönt är det när huset fylls igen ;)
Må så gott
Marie

Jenny sa...

Det måste vara spännande att åka bort om man inte vet hur huset ser ut när man kommer hem ;) Själv målar jag men det är ett projekt vi är helt överens om, hi hi, har lite paus idag pga att mitt huvud ska sprängas eller något, hua!

Kram,
Jenny

Fröken Eila sa...

Vilka fina kuddar! Jag har mina barn varannan vecka..när de åker till sin pappa blir det så tomt och tyst...och jag vänjer mig aldrig! Jag kan ju rå mig själv en vecka, men det är så härligt när de kommer till mig igen!

Ja, jag hade väntat på din adress :) Skickar ringen i morgon.
Ha en fin dag!
kram

Änglarum sa...

Hej! jaså du är allena nu! skönt att få pyssla o små dona själv..sen tror jag det blir ett glatt återseende ;) kram Jessica

LOPPISLIV sa...

Visst är det skönt ibland med lite egentid :-) Sådär gör jag också, passar på och fixar vissa saker när ingen är hemma och har åsikter...hihiii Fast ibland får maken göra klart det som jag har påbörjat när han kommer hem :-))

Ha en fin kväll! Kram P

Villa Tallbacka´s Home sa...

hej kära du!

tack för Alla goa kommentarer! Du verkar vara en såå underbart goder människa!?:)Hjärtevänlig!!!!!!
Usch tomheten först men....man kan få lite mera gjort, ä d bärhjälp och tunga lyft då kan man ju ringa en granne lr dyl,!:)(ler)
Jätte fina kuddfodral, åh va mycket fint de har! Skulle vilja handla massor!!!
Vart bor ni?
Vi bor i västra Värmland 10 mil från Karlstad, 23 mil från Göteborg, 40 mil från Sthlm och två mil från norska gränsen, så vi prater brett här öppe!:))Lite värmländska!:)
Ha en jätte go dag, har du fb, så följ mig på Johanna Lenback Andersson, så vi bli vänner även där!

Kramen te dig!

Jenny sa...

Hej Jenny!
Skönt med lite egentid emellanåt:)

Jättefina kuddfodral,

Ha en trevlig eftermiddag,

Kraam Jenny

CARRO sa...

Ha ha :) Han känner dig bra! Vore kul om du köpte hem något riktigt fult (och billigt) och låtsades vara jättestolt över det när han kom hem, bara för att se hur han reagerar ;)

Kram kram

Vita små hjärtan sa...

Härligt med lite egen tid o pyssla med lite av varje... Fast jag förstår att det känns lite tomt.
Kram Agnetha